Traiteurdienst

Persoonlijke aanpak

BRUNO’s passie is om jullie te doen genieten van het lekkere leven. Wij werken met dagverse en seizoensgebonden producten. Wij denken graag met u mee en werken uw feest op maat uit volgens uw wensen en budget!

Ontbijtservice

Gezellig en uitgebreid ontbijten is altijd een leuk idee. Lekker voor jezelf of als cadeautje.
Mogelijk in afhaling of thuisbezorgd (mits vergoeding).

Ontdek onze formules

Bereide gerechten

Geen tijd of zin om te koken? Dagelijks vind je een assortiment verse soepen, vlees- en visgerechten in onze traiteurafdeling.

Belegde broodjes

Organiseer je een receptie, een feest of een business meeting? Voor elke gelegenheid voorzien we een passende broodjesmand.

Aperitiefhapjes & Tapasschotels

Diverse koude hapjes in een aantrekkelijk geheel.
Onze tapas degusteer je als aperitief of als volwaardige maaltijd.

Kaasplanken

Onze kaasafdeling inspireert en verrast je met hoofdzakelijk artisanale kazen. Huisbakker Bernard en Bruno zorgen voor passende broodjes en wijnen.

Koude schotels & Buffetten

Onze verzorgde koude schotels en buffetten zijn dé oplossing als je een gezellige avond met je gasten wil doorbrengen zonder zelf in de keuken te moeten staan. De tafel dekken en genieten is de boodschap.

BBQ

Heerlijke vleesvariëteiten met een rijkelijk en vers groentebuffet. Dat is de signatuur van onze BBQ formules.

Afhaalgerechten

Bruno bereidt een volledige maaltijd van aperitief tot en met dessert. Je krijgt advies over de gaartijden en indien je dat wenst zorgen we voor passende wijnen.

Traiteur aan huis

Met onze traiteursdienst aan huis verzorgen we intieme private diners en uitgebreide feesten. Bruno werkt een smaakmakend menu op maat uit.